Комплектуючі для велосипедів

Користуйтеся усіма перевагами комплектуючих Yakima для перевезення велосипедів, щоб ваша велосипедна прогулянка була ідеальною.

Показано 1 продуктів

Сортувати за
Показати товарів на стор.
Сторінка:
  1. 1
  2. 2

Показано 1 продуктів

Сортувати за
Показати товарів на стор.
Сторінка:
  1. 1
  2. 2

Комплектуючі для кріплень для перевезення велосипедів

Комплектуючі для велосипедної стійки Yakima можуть бути відмінним доповненням до вашої велосипедної стійки. Зверніть увагу на наші вилкові адаптери, замки, ексцентрики та інші комплектуючі до конструкції для перевезення вашого велосипеда. У нас є комплектуючі для велосипедних стійок на даху, конструкцій для перевезення велосипеда з кріпленням на задніх дверях та велосипедні стійки для кріплення на фаркопі.

Вилкові адаптери та замки

Наші вилкові адаптери дозволяють фіксувати велосипед на будь-які велосипедній стійці з кріпленням вилкового типу. Вони виготовлені для велосипедних стійок Yakima та стандартних велосипедних стійок з кріпленням вилкового типу. Завдяки асортименту вилкових адаптерів Yakima ви маєте можливість забезпечити транспортування для вас та вашого велосипеда у будь-який пункт призначення. Наші SKS-замки гарантують безпеку вашого велосипеда та іншого багажу, розміщеного на універсальному багажнику на даху.