Комплектуючі для універсальних багажників на дах для перевезення спорядження для водних видів спорту

Вам потрібні фіксатори або посилені ремені для кріплення човна до автомобіля? Асортимент комплектуючих для фіксації спорядження для водних видів спорту від Yakima неодмінно стане вам у нагоді.

Показано 1 продуктів

Сортувати за
Показати товарів на стор.
Сторінка:
  1. 1
  2. 2

Показано 1 продуктів

Сортувати за
Показати товарів на стор.
Сторінка:
  1. 1
  2. 2

Комплектуючі для універсальних багажників на дах для перевезення спорядження для водних видів спорту

Користуйтеся усіма перевагами багажника на даху для перевезення спорядження для водних видів спорту завдяки комплектуючим Yakima для універсальних багажників на даху. Вашу конструкцію для перевезення SUP-бордів, дощок для серфінгу, каяків або каное можна зробити ще практичнішою, ніж вона є. Просто додайте кілька комплектуючих Yakima для універсального багажника на даху. Усі комплектуючі чудово підходять до універсальних багажників на даху, що забезпечують перевезення спорядження для водних видів спорту. Вони допоможуть вам безпечно доставити ваші човни та дошки у пункт призначення для заняття водними видами спорту.

Налаштуйте свій універсальний багажник на даху для перевезення спорядження для водних видів спорту

Наші комплектуючі для універсального багажника на даху надають вам можливість перевозити ваше спорядження для водних видів спорту простіше та безпечніше. Заблокуйте свої човни та дошки за допомогою набору серцевин SKS-замка з єдиним ключем для попередження крадіжки. Оскільки для усіх замків підходить один ключ, можна відкривати усі ваші універсальні багажники на дах і автобокси єдиним ключем. Ви також можете легко встановити спеціалізовані опори для весел, наприклад Aceo’Spades.