Комплектуючі для фіксування спорядження на універсальному багажнику на даху

Надайте більше функціональності багажнику і платформі на даху вашого авто завдяки широкому асортименту комплектуючих від Yakima, що надають можливість безпечного перевезення вашого вантажу до місця призначення.

Показано 12 продуктів

Сортувати за
Показати товарів на стор.
Сторінка:
  1. 1
  2. 2

Показано 12 продуктів

Сортувати за
Показати товарів на стор.
Сторінка:
  1. 1
  2. 2

Комплектуючі для вашого універсального багажника на даху

Користуйтеся усіма перевагами багажника на даху завдяки комплектуючим Yakima для універсальних багажників на даху. Ваш універсальний багажник на даху можна зробити ще більш практичним та універсальним, ніж зазвичай, додавши до нього кілька простих кріплень. Кожна комплектуюча розроблена для ідеальної відповідності нашим універсальним багажникам на даху та призначена для безпечного зберігання вашого спорядження.

Налаштуйте свій універсальний багажник на даху відповідно до ваших потреб

Наш широкий асортимент аксесуарів дає вам можливість простіше і безпечніше перевозити ваше спорядження. Забезпечте простоту блокування вашого спорядження завдяки комплекту серцевин SKS-замка з єдиним ключем. Оскільки всі замки закриваються однаково, ви можете розблокувати всі свої продукти Yakima всього одним ключем. Також існує можливість використовувати спеціалізовані тримачі та кронштейни для газових балонів, рейкових домкратів, запасних коліс та лопат.