ОЗНАЙОМТЕСЯ З НАШИМ АСОРТИМЕНТОМ РЕЙЛІНГІВ ДЛЯ ВСТАНОВЛЕННЯ НА ДАХ АВТОМОБІЛЯ

Ваша система рейлінгових кріплень є основою для розташування вантажу на даху автомобіля. Yakima пропонує великий асортимент поперечних планок і платформ для більшості транспортних засобів, з якого ви можете підібрати варіант, що відповідатиме вашому стилю та дозволятиме перевозити практично будь-які вантажі.

Підберіть наявні варіанти рейлінгів за параметрами вашого авто прямо зараз.

РЕЙЛІНГИ ДЛЯ ПЕРЕВЕЗЕННЯ ВАШОГО СПОРЯДЖЕННЯ

Yakima має широкий асортимент рейлінгів для перевезення будь-якого обладнання: велосипедів, каяків, лиж, кемпінгового обладнання, робочих інструментів, сімейного багажу тощо. З нашими рішеннями для перевезення спорядження безпосередньо на поперечних перекладинах або рейлінговій платформі на даху або в задній частині вашого авто ви зможете не хвилюватися за безпеку вашого вантажу.

Де на своєму автомобілі ви хочете розмістити своє обладнання?

Дах
Задній двері
Вантажна платформа
Шар фаркопа

ІНСТРУКЦІЇ ТА ІДЕЇ

Ознайомтеся з нашими порадами щодо подорожей, корисними оглядами продуктів і щоденними історіями про пригоди інших користувачів.

Де придбати продукцію Yakima

Продукція Yakima доступна через регіональних дилерів і в магазинах по всій країніЗнайдіть дилера поруч із вами. Як тільки Ви придбали продукт Yakima, Ви можете розраховувати на нашу підтримку. Усі наші продукти мають 5-річну гарантію і наш відділ обслуговування клієнтів завжди зможе відповісти на Ваші запитання.